buildingBackground buildingBackground_tablet

Het verhaal van Duyvis begint in de Zaanstreek,

waar Teewis Duyvis in 1806 met zijn oliemolen veevoer maakt. Naast veevoer maakt Teewis ook sauzen en oliën. De molen gaat van generatie op generatie over en in 1961 start de familie Duyvis met de verkoop van pinda’s en noten. Zeven jaar later komen hier ook zoutjes en in Nederland de dipsauzen bij.

History_image_1

Het begin van Duyvis zoals we dat nu kennen! In 1991 wordt in Zaandam – op de oorspronkelijke plaats waar de familie Duyvis ooit begon – een moderne fabriek gebouwd. In deze fabriek ontdekt Duyvis hoe je een gewoon nootje leuk kan maken. Na de Borrelnootjes®, in België bekend als Crac-a-Nut®, leren we in 1993 de Tiger Nuts® kennen en zo groeit Duyvis uit tot Nederlands’ bekendste fabrikant van pinda’s, noten én dipsauzen van de hoogste kwaliteit.

Fuif ‘es met Duyvis

Duyvis helpt je om voorbereid te zijn op een fuif, dat zie je dan ook terug in de producten. Zo kwam Duyvis als eerste met Borrelnootjes®, Crac-a-Nut®, en Oven Roasted Pinda’s en Noten. Of het nou op een verjaardag is, na de wedstrijd met je vrienden, of tijdens een avondje op de bank met familie: daar waar het gezellig is, hoort Duyvis erbij! In oude reclames van Duyvis zie je dat er niet meer voorbij wordt gegaan aan gezellige momenten. De bekende Duyvis-mannen in hun typische rode pakken maakten er altijd een Fuif van. Ook heeft Duyvis een nieuwe uitstraling gekregen met nieuwe verpakkingen zoals je kunt zien op de assortimentspagina.

History_image_2